پودر پروتئین وی پروفشنال سایتک نوتریشن 2350 گرمی | وی 100 درصد برای افزایش حجم عضلات
- موجودی: ناموجود
- مدل: Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professinal - 2350 gr
- بارکد: 728633101337
وی پروفشنال 100 درصد سایتک نوتریشن:
پروتئین وی پروفشنال سایتک نوتریشن با کیفیت تهیه شده از پروتئین وی کنسانتره و وی ایزوله میباشد. پروتئین های رژیمی منبع نیتروژن و آمینو اسیدهای ضروری محسوب میشوند و بدن برای رشد و پایداری بافتها به آنها نیاز دارد. بنابراین 100% Whey Protein Professional (وی پروتئین حرفه ای سایتک نوتریشن)، منجر به رشد و پایداری حجم ماهیچه و همچنین مقاومت استخوانها میگردد. پروتئین وی شیر نیز یک پروتئین کامل میباشد زیرا تمام آمینواسیدهای ضروری از جمله 9 آمینواسید (هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیسین، متیونین، فنیل آلانین، ترئونین، تریپتوفان، والین) که بدن قادر به تولید آنها نمیباشد را برای بدن فراهم میآورد. 100% Whey Protein Professional (پروتئین وی حرفه ای سایتک نوتریشن)، دارای ترکیبات بیشتری میباشد: ترکیبی از آمینواسیدها نظیر ال ـ لوسین، ال ـ گلوتامین و تورین. این محصول همچنین حاوی آنزیمهای هضم پاپائین و بروملائین میباشد!
پروتئین وی ۱۰۰٪ پروفشنال سایتک محصول تولید و بسته بندی شده در کشور مجارستان میباشد . این محصول با دارا بودن آمینو اسید به صورت افزوده و همچنین آنزیم های هضم و جذب بالاترین درصد جذب را بدون تداخل در سیستم گوارشی برای شما فراهم مینماید
مهمترین فرآیند در عضله سازی حفظ بالانس مثبت نیتروژن در جریان خون و عضلات میباشد، و پروتئین وی ۱۰۰٪ پروفشنال سایتک با دارا بودن پروتئین وی کانستانتریت و ایزوله و همچنین آمینو اسید های افزوده شده در موارد زیر تاثیر گذار است:
- افزایش حجم و توده خالص فیبر عضلانی
- تسریع روند ریکاوری در بدن
- کمک به فرآیند چربی سوزی و افزایش کات عضلانی
- ترمیم بافتهای عضلانی آسیب دیده
برای مشاهده و خرید پروتئین وی کاله بر روی نام آن کلیک کنید.
مشخصات مکمل پروتئین وی 100٪ پروفشنال سایتک نوتریشن:
- دارای آمینو اسید به صورت افزوده
- دارای تائورین – ال گلوتامین و لوسین
- دارای آنزیمهای هضم راحت
- دارای آمینو اسیدهای شاخه ای BCAA’s
- دارای 22 گرم پروتئین خالص در 3/4 ام پیمانه
- عضله سازی سریع
- ریکاوری سریعتر
- افزایش توان بدنی و استقامت
نحوه مصرف وی پروتئین ۱۰۰٪ سایتک نوتریشن:
روزانه 30 گرم را با 250 میلی لیتر آب، شیر یا دیگر مایعات مخلوط و بعد از تمرین میل نمایید.
ترکیبات پروتئین وی پروفشنال سایتک (در هر 30 گرم معادل 3/4 پیمانه):
نام ترکیب | مقدار |
Energy | 112 kcal |
Fat | 2 g |
Carbohydrates | 1.4 g |
of Which Sugars | 1.4 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0.41 g |
Amino Acid Matrix | 1300 mg |
L-Leucine | 100 mg |
L-Glutamine | 210 mg |
Taurine | 990 mg |
Digestive Enzyme Blend | 24 mg |
Bromelain | 12 mg |
Papain | 12 mg |
Fat (of Which Saturates) | 0.7 g |
Vitamin B12 | 6 mg |
پروتئین چپیست؟
پروتئین از واژه یونانی به نام protos به معنی اولین گرفته شده است. این نام گذاری به خاطر اهمیتی است که پروتئین در رژیم غذایی انسانها دارد. در حقیقت این مغذی از نظر ساخت عضله در بدن، پادشاه تمام مغذیها نامیده میشود. پروتئینها علاوه بر کربن، هیدروژن و اکسیژن دارای نیتروژن هستند. مقدار پروتئین در بدن انسان هم با استفاده از همین تعادل نیتروژن مشخص میشود.
کیفیت پروتئین بیشتر به عملکرد و تناسب آمینواسیدهای ضروری بستگی دارد. یک پروتئین کامل و با کیفیت حاوی مجموعهای از ۹ آمینواسید ضروری بدن است. بنابراین پروتئینهایی که در ساختارشان یک یا چند آمینواسید کمبود دارند، پروتئین ناقص به شمار میآیند. پروتئین با کیفیت هم دارای بهترین تعادل بین اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری است.
اگر بخواهیم پروتئینها را به ترتیب کیفیت ارزیابی کنیم ابتدا تخم مرغ سپس شیر، فرآوردههای گوشتی، حبوبات و مغزها، غلات و سبزیها و درنهایت میوهها در پایینترین سطح قرار میگیرند.
تمامی پروتئینهای حیوانی مثل محصولات لبنی، گوشت، تخم مرغ و غیره به جز ژلاتین از لحاظ تعداد و کیفیت آمینو اسیدهای ضروری بدن هیچ مشکلی ندارند. اما پروتئینهای گیاهی در تعداد آمینواسید دچار کمبود هستند. بنابراین گیاهخوارانی که هیچ فرآورده حیوانی مصرف نمیکنند باید با ترکیب مناسبی از مواد غذایی، آمینواسیدهای ضروری مورد نیاز خود را تامین کنند. بهترین حالت برای تامین اسیدهای آمینه مورد نیاز مصرف مقادیر کم مواد غذایی حیوانی با مقادیر زیاد مواد غذایی گیاهی است.
نیاز بدن به پروتئین:
در کنار چربی ها و کربوهیدرات ها، پروتیئن ها هم بخش قابل توجهی از انرژی بدن ما را تامین می کنند. از سوی دیگر بدن برای تقویت دستگاه ایمنی، انتقال درست موارد غذایی به کل بدن، ایجاد تعادل در مایعات موجود در بدن و از همه مهم تر برای تقویت بافتها و قادرسازی ما به حرکت و ایستادن و همچنین ترمیم و رشد ماهیچه ها به پروتئین نیاز دارد.
انواع پروتئین:
پروتئین شیر:
پروتئین وی، خیلی پیش از آنچه فکر می کنید، در دسترس بوده است. این مکمل را اصولا از همان شیری که هر روز می خوریم، می سازند .شیر از ترکیب دو نوع پروتئین به نامهای پروتئین وی به میزان (20%) و پروتئین کازئین به میزان (80%) تشکیل شده است. پروتئین وی پروتئینی خالص، طبیعی و با کیفیت بسیار بالامی باشد که از شیر گاو هنگام استحصال پنیر تولید می شود. پروتئین وی منبع غنی از آمینو اسیدهای ضروری است. بدن خود قادر به ساختن این آمینو اسیدها نمی باشد و بطور روزانه از طریق تغذیه غذاهای حاوی پروتئین نیاز خود را برآورده می کند. اسیدهای آمینه ضروری بلوک های سازنده عضلات ، پوست، ناخن و بافت های دیگر بدن می باشند. خالص ترین نوع پروتئین وی، پروتئین ایزوله است که حاوی کمترین میزان چربی، لاکتوز و کلسترول و بالاترین میزان آمینو اسیدهای ضروری می باشد. تحقیقات نشان میدهد که پروتئین وی عالی ترین نوع پروتئین و انتخاب بسیار خوب برای افراد در همه سنین می باشد.
این نوع پروتئین از شیر گرفته شده است،زمانی که شیر فرآوری میشود برای تهیه ماست و یا پنیر، یک مایع باقی میماند که آن آب شیر نام دارد.این نوع پروتئین ها زود هضم هستند و به طور کلی در شیر 20 درصد پروتوین وی و 80 درصد کازئین وجود دارد و هر دو این پروتئین ها جزو با کیفیت ترین پروتئین ها هستند ،چون تقریبا تمامی آمینواسیدهای مور نیاز بدن را دارد، خود پروتئین به سه دسته کنستانتره،ایزوله،هیدرولیزه تقسیم میشوند.
وی کنستانتره: حدود 70 تا 80 درصد پروتئین است و حاوی مقداری لاکتوز و چربی است.
وی ایزوله: 90 درصد به بالا پروتئین است و حاوی مقداری لاکتوز و چربی است.
وی هیدرولیزه: این نوع پروتئین که از قبل هضم شده است بهترین و سریع ترین جذب را نسبت به دو نوع قبلی داراست
پروتئین کازئین:
همان طور که در وی توضیح دادیم پروتئین کازئین هم از شیر گرفته میشود که در هضم هست. برای همین معمولا در هنگام خواب مصرف میشود که بدن تا صبح بدون پروتئین نماند، این پروتئین مانند پروتئین حیوانی منبع خوبی از پروتئین است که آمینو اسید های ضروری مورد نیاز بدن را دارد که خود دو نوع است ،میسلار و هیدرولیزه
میسلار: این نوع رایج ترین است و هضم دیری دارد.
هیدرولیزه: این نوع از قبل هضم شده و با سرعت بیشتری جذب میشود نسبت به میسلار
پروتئین سویا:
این پروتئین برای کسانی که گیاهخوار هستند ویا کسانیکه غذاهای لبنیاتی حساسیت دارند بسار مفید است و حاوی چربی بسار کمی و حتی بدون کلسترول هست.
پروتئین تخم مرغ:
در این نوع محصولات میزان قابل توجهی از پروتئین تخم مرغ را که بدن نیاز به ان را دارد را تامین میکند که مصرف آن برای تمامی ساعات سبانه روز مناسب است غیر از قبل از خواب.
پروتئین گوشت:
این نوع پروتئین اصطلاحا برای گوشت پستانداران است که حاوی مقادیری زیادی آهن نسبت به گوشت مرغ و ماهی است. در محصولات مکملی آن،از همین گوشت تهیه میشود و منبع بسیار غنی از کراتین است که مزیتش به خود گوشت این است که کلسترول کمتری دارد.
گینر:
لازم دانستیم که یک نکته مهم درباره گینر بدانید اشتباه مصطلحی بین مردم وجود دارد که فکر میکنند گینر هم ،دسته ای از پروتئین ها هستند ولی اینطور نیست .محصولات گینر همان پروتئین وی هستند که حاوی کربوهیدرات بالا هستند و برای حجم گیری استفاده میشود. بنابراین آن ها را در دسته پروتئین ها قرار ندهید.
انواع اسیدآمینه:
اسیدآمینههای ضروری: اسیدآمینههای ضروری آن دسته از اسیدآمینههای هستند که بدن به مقدار کافی قادر به ساخت آنها نیست و باید از طریق مواد غذایی وارد بدن شوند. لوسین، ایزولوسین، والین، فنیل الانین، ترئونین، متیونین، تریپتوفان و لیزین جز اسیدهای آمینه ضروری به حساب میآیند.
اسیدهای آمینه غیرضروری: آن دسته از اسیدهای آمینهای که بدن قادر به ساخت آنها از طریق سایر اسیدهای آمینه ضروری است.
توصیه و هشدار مصرف:
- افراد زیر ۱۸ سال مصرف نکنند .
- در صورت حساسیت به شیر، بادام، سویا یا تخم مرغ قبل از مصرف یا پزشک مشورت کنید .
- بیش از میزان دوز پیشنهادی روی محصول مصرف نکنید .
- افرادی که تحت درمان قرار دارند، بیماری خاص دارند یا خانم های باردار و شیرده از مصرف محصول خودداری کنند.
- در صورت مشاهده هرگونه علائم حساسیت به پزشک مراجعه کنید.
- هشدارهای روی جلد را قبل از مصرف مطالعه کنید .
- بهتر است قبل از مصرف با مربی، پزشک و یا کارشناس تغذیه مشورت کنید .
- دور از دسترس کودکان ، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و در جای خشک و خنک نگهداری شود.
- پس از هر بار مصرف درب قوطی را ببندید.
مشخصات کلی | |
مقدار | پودر: 2350 گرم |
سن مصرف | بزرگسالان |
کد بهداشتی | 228020004131054 |
جنسیت مصرف | آقایان و بانوان |
کشور سازنده | مجارستان |
سایر توضیحات | 78 سروینگ |