پگاه | Pegah
شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان (سهامی عام) وابسته به شرکت صنایع شیر ایران (با مالکیت 71.7%) درسال ۱۳۵۴ با آخرین تکنولوژی روز اروپا و با ظرفیت اسمی ۱۵۰ تن در روز در زمینی به مساحت 8/5 هکتار و با بیش از ۱۰۰۰۰متر مربع تاسیسات و زیر بنا د ر شهر صنعتی رشت احداث شد.
هدف اولیه این شرکت، تامین شیر مدارس بهصورت بسته بندی استریل بوده که مواد اولیه آن از خارج تامین ميشد، اما پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و پیرو سیاست گذاریهای جهاد سازندگی تامین شیرخام و قطع وابستگی به خارج، جزء الویتهای اساسی قرار گرفته و در خردادماه ۱۳۶۷و بادریافت ۱۱تن شیرخام درروز، راه اندازی وشروع به تولیدمحصولات لبنی كرد.
هماکنون پگاه گیلان با ظرفیت روزانه تولید ۱۵۰ تن و حداقل 200 نفر نیروی انسانی مشغول فعالیت است.
میزان نیاز روزانه ورزشکاران و افراد عادی به پروتئین به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ بنابراین کسانی که بهطور منظم ورزش میکنند و آنها که ورزشهای سنگین انجام میدهند و بهدنبال افزایش حجم عضلات خود هستند، بهتر است در کنار رعایت یک رژیم غذایی اصولی و تمرینهای ورزشی مناسب، مکملهای بدنسازی پگاه را نیز مصرف کنند.
شرکت صنایع شیر ایران باتوجه به نیازهای ورزشکاران، مکملهای بدنسازی متنوعی ازجمله پودر پروتئین MPC در بستهبندیهای 500گرم تا 15کیلوگرمی با طعمهای کاکاکوئی و وانیلی و پودر پروتئین K را تولید کرده که بهترین مکمل برای جذب پروتئین و عضلهسازی ورزشکاران است. علاوهبر این مصرف ۲۵ تا ۵۰ گرم پروتئین وِی همراه با وعدههای غذایی مفید برای بدنسازان، ورزشکاران و حتی افرادی که قصد کاهش وزن دارند، ضروری است.
از سوی دیگر مکمل گلوتامین نیز پس از انجام یک فعالیت شدید بدنی و ورزشی بهعنوان منبعی مهم برای تامین انرژی عمل میکند. گلوتامین از ترکیب گلوتامات و آمونیاک تشکیل شده و بهترین مقدار مصرف این مکمل برای ورزشکاران و افرادی که ورزشهای سنگین میکنند بین ۵ تا ۱۵ گرم در روز است.
طبق تحقیقات پژوهشگران، مصرف حدود ۳۰گرم پروتئین در هر وعدهی بدنسازان، باعث بهبودی کامل عضلات در تمرینات ورزشی میشود. اکنون محصولات و مکمل های ورزشی پگاه در داروخانه آنلاین داروکالا ارائه می شود.