منو
سبد خرید شما

ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا 30 عددی | کمک به بهبود سندرم تخمدان

ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا
ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا 30 عددی | کمک به بهبود سندرم تخمدان
  • موجودی: موجود
  • مدل: Parmida Ovazitol - 30 Sachet
  • SKU: 3054
  • بارکد: 626976540042
261,600 تومان

تاریخ انقضا : بیش از یکسال

اشتراک گذاری در :

پودر اوازیتول یا ساشه اووازیتول دارو درمان پارمیدا Parmida Ovazitol یک مکمل باروری مناسب جهت کمک به بانوان برای بهبود سندرم تخمدان پلی کیستیک یا PCOS و همچنین افزایش قوای باروری در زنان در داروخانه نازایی داروکالا است. ساشه اووازیتول حاوی دو ترکیب موثر در بهبود وضعیت سندرم تخمدان پلی کیستیک است. اواسیتول حایو میو اینوزیتول و فولیک اسید است.

این دو ترکیب و به خصوص میو اینوزیتول می تواند به بهبود تخمدان پلی کیستیک کمک کند. همچنین اینوزیتول می تواند به کنترل قند خون کمک کرده و از ابتلا به دیابت بارداری جلوگیری کند. ساشه اوازیتول می تواند باعث بهبود عملکرد تخمدان و همچنین محافظت از عملکرد تخمدان در خانم ها شده و باعث بهبود و حفظ یک قاعدگی سالم در خانم ها شود.

اسید فولیک موجود در ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا می تواند باعث تنظیم فعالیت سلول های عصبی شده و احتمال بارداری در بانوان را افزایش دهد. همچنین فولیک اسید می تواند به تکامل سیستم عصبی جنین کمک کرده و مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲ را بهبود بخشد.

 

اینوزیتول یکی از ایزومر های گلوکز و یک شبه ویتامین می باشد (اصطلاحا به آن ویتامین ب 8 گفته می شود) و در بدن انسان از کربوهیدرات ها تولید می گردد. در بسیاری از گیاهان و نیز در بدن حیوانات وجود دارد. می توان آن را در آزمایشگاه نیز تولید کرد. در مطالعات نشان داده شده که اینوزیتول در قالب مکمل غذایی، می تواند فواید بیشتری به فرد برساند. در ادامه توضیحات داروکالا به بررسی نحوه به وجود آمدن سندرم تخمدان پلی کیستیک و همچنین نحوه درمان آن برای شما توضیح خواهیم داد. همچنین فواید میو اینوزیتول و اسید فولیک ساشه اوازیتول در درمان این سندرم بررسی خواهد شد.

 

سایر محصول و مکمل های افزایش باروری زنان را مشاهده کنید.

 

ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا

 

چرا ساشه اوازیتول برای من مفید است؟

بهبود سندرم تخمدان پلی کیستیک:

سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) شرایطی است که باعث عدم تعادل هورمون در زنان می شود و این ممکن است منجر به قاعدگی های نامنظم و ناباروری شود. افزایش وزن، قند خون، کلسترول و تری گلیسیرید از نگرانی افراد مبتلا به این بیماری است. برای مثال، مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف روزانه اینوزیتول و اسید فولیک به کاهش سطح تری گلیسیرید در خون کمک می کند. محققان همچنین نتیجه گرفتند که مصرف این دو ماده عملکرد انسولین را بهبود بخشیده و فشار خون را در افراد مبتلا به PCOS کاهش می دهد.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که ترکیب اینوزیتول و اسید فولیک، فرآیند تخمک گذاری را در زنان با مشکلات باروری را بهبود می بخشد. در یک مطالعه، مصرف روزانه ۴ گرم اینوزیتول و ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک به مدت ۳ ماه، در ۶۲٪ از زنان تحت درمان تخمک با مشکلات تخمک گذاری اثرات مثبت داشته است.

 

محصولات کمک درمانی قاعدگی و یائسگی را مشاهده کنید.

 

ساشه اوازیتول برای درمان کیست تخمدان

 

سندرم متابولیک:

مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف مکمل های اینوزیتول برای افراد مبتلا به سندرم متابولیک مفید است. سندرم متابولیک گروهی از شرایطی است که خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش می دهد. به طور خاص، پنج بیماری با سندرم متابولیک همراه است:

  • چربی بیش از حد در ناحیه معده
  • مقادیر بالای تری گلیسیرید در خون
  • کاهش سطح کلسترول HDL کلسترول خوب
  • فشار خون بالا
  • قند خون بالا

در یک مطالعه کلینیکی یکساله در ۸۰ زن مبتلا به سندرم متابولیک، مصرف ۲ گرم اینوزیتول دوبار در روز، سطح تری گلیسیرید خون را به طور متوسط 34٪ و کلسترول تام را 22٪ کاهش می دهد. بهبود فشار خون و قند خون نیز مشاهده گردید. به طرز شگفت آور، در 20٪ از خانم هایی که مکمل های اینوزیتول مصرف می کنند، عوارض سندرم متابولیک کمتر دیده شده است.

 

برای مشاهده و خرید کپسول اووابوست بر روی نام آن کلیک کنید.

 

دیابت بارداری:

دیابت بارداری شایعترین اختلال متابولیک در دوران بارداری است که سالانه در 1-10 درصد از بارداری ها رخ می دهد. زنان مبتلا به دیابت بارداری، با احتمال بیشتری نشانگرهای مربوط به بیماری های قلبی عروقی شامل افزایش سطوح لیپید پراکسیداز و کاهش سطوح آنتی اکسیدانی را بروز می دهند. بنابراین افزایش سطح قند خون با القا استرس اکسیداتیو و کاهش دفاع آنتی اکسیدانی همراه است. اینوزیتول موجود در ساشه اوازیتول به عنوان قسمتی از سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی در به دام انداختن پروکسی رادیکال ها مستقیما با پروکسیل و رادیکال های سوپراکسید و اکسیژن آزاد واکنش نشان می دهد و از پراکسیداسیون لیپیدی غشاء محافظت می کند.

در مطالعات حیوانی، اینوزیتول ارتباط مستقیمی با عملکرد انسولین دارد، فقط تعداد محدودی از مطالعات در مورد مکمل اینوزیتول و دیابت بارداری در دسترس است. با این حال، برخی اظهار داشتند که مصرف روزانه ترکیبی از ۴ گرم میو اینوزیتول و ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک در جلوگیری از دیابت بارداری در طول بارداری مفید است.

 

برای خرید کپسول فرتیل اید بانوان بر روی نام آن کلیک کنید.

 

اوازیتول ساشه

 

افسردگی:

نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه مکمل های اینوزیتول نظیر ساشه اوازیتول به مدت ۴ هفته، علائم افسردگی را بهبود می بخشد.

 

 

بهبود بالانس هورمونی:

در خانم های مبتلا به تنبلی تخمدان، ساشه اوازیتول می تواند باعث بهبود حساسیت به انسولین، ایجاد نظم در قاعدگی، تخمک گذاری و عملکرد بهتر تخمدان ها و در نتیجه تقویت قوای باروری در زنان شود.

 

کپسول لایف رز لایف آن (روغن گل مغربی) را مشاهده کنید.

 

ovazitol sachet

 


 

مشخصات ساشه اوازیتول دارو درمان پارمیدا:

  • کمک به بهبود تخمدان پلی کیستیک
  • کنترل قند خون در دیابت بارداری
  • کمک به تقویت قوای باروری در بانوان
  • محافظت از عملکرد تخمدان در خانم ها
  • بهبود و حفظ یک قاعدگی سالم در خانم ها
  • تنظیم فعالیت سلول های عصبی
  • افزایش احتمال باردازی
  • مقاومت به انسولین و دیابت نوع ۲
  • حاوی طعم پرتقال برای پذیرش بهتر محصول

 

ساشه اوازیتول

 


 

نحوه مصرف پودر اوازیتول دارو درمان پارمیدا:

بزرگسالان، روزانه ۲ عدد ساشه اوازیتول را در یک لیوان آب و یا نوشیدنی بدون گاز به خوبی حل و مصرف کنند و یا مطابق با دستور پزشک مصرف شود.

 

 


 

ترکیبات ساشه اوازیتول (در هر ۲ ساشه):

نام ترکیب

مقدار

Myo-Inositol

4 g

Folic acid

400 mcg

 

 


 

سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

سندرم تخمدان پلی کیستیک یک اختلال هورمونی شایع است که 5-10 درصد زنان را مبتلا می کند. مثل همه سندرم ها، PCOS شامل مجموعه ای از علائم است که ممکن است با هم و یا به تنهایی مشاهده شوند. به همین دلیل زنان مبتلا به این سندرم علائم یکسانی ندارند.

برای تشخیص این سندرم خانم باید دو علامت از سه علائمی که گفته می شود  را دارا باشد:

  • اختلال تخمک گذاری (پریودهای نامرتب)
  • سطح تستسترون بالا (هیپر آندروژنیسم)
  • شکل تخمدان در سونوگرافی (تخمدان پلی کیستیک)

 

سندرم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان، یک ناهنجاری رایج هورمونی زنان در سنین باروری است و باروری زنان را دچار اختلال می کند. زنان مبتلا به این سندرم دارای تخمدان های بزرگی هستند که حاوی تعداد زیادی کیست کوچک دارای مایع به نام فولیکول می باشند.

اگر مبتلا به تنبلی تخمدان هستید، باید بدانید که فراوانی هورمون های مردانه در بدن شما با تولید هورمون های زنانه که بدن شما برای تخمک گذاری نیاز دارد، تداخل ایجاد می کند. از آنجایی که بدن شما تخمک گذاری نمی کند، پروژسترون (هورمونی که باعث ضخیم شدن پوشش داخل رحم می شود) ساخته نمی شود  که درنتیجه قاعدگی شما قطع شده و یا نامنظم می شود و زمانیکه شما تخمک گذاری و قاعدگی نداشته باشید، لقاح غیر ممکن می شود.

 

سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست

 

چگونه سندرم تخمدان پلی کیستیک تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص این سندرم لازم است که پس از اخذ شرح حال دقیق خانم توسط پزشک معاینه فیزیکی شود، سپس با استفاده از سونوگرافی و انجام آزمایش خون تشخیص نهایی داده می شود. در شرح حال، زنانی که به PCOS مبتلا هستند ممکن است از قاعدگی نامنظم یا فواصل بسیار طولانی بین پریودها شکایت کنند. همچنین ممکن است اضافه وزن داشته باشند، افزایش رشد موهای زائد و آکنه در این افراد دیده می شود و یا دچار ناباروری هم می شوند.

در سونوگرافی این زنان، تخمدان های بزرگ و حاوی کیست های کوچک بسیار زیاد رویت می شود. آزمایش خون ممکن است قند خون بالا، کلسترول بالا و یا افزایش میزان هورمون های مردانه را نشان دهد.

 

علائم کیست تخمدان چیست

 

درمان تخمدان پلی کیستیک:

در درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک معمولا تغییر سبک زندگی مانند کاهش وزن، تغذیه و ورزش نقش بسیار مهمی دارد. کاهش تنها ۵ تا ۱۰ درصد از وزن بدن می تواند به تنظیم چرخه قاعدگی و بهبود علائم تخمدان پلی کیستیک کمک کند. در ضمن کاهش وزن، خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. همچنین، در بسیاری از زنان مبتلا به PCOS سطح آندروژن، کلسترول و انسولین را هم کاهش می دهد.

هر رژیمی که به شما در کاهش وزن کمک می کند می تواند به بهبود شرایط شما کمک کند. با این حال، برخی رژیم های غذایی برای PCOS نشان داده است که رژیم های کم کربوهیدرات هم برای کاهش وزن و هم برای کاهش سطح انسولین موثر هستند.

همچنین رژیم غذایی شامل میوه ها، سبزیجات و غلات کامل به همراه روزانه ۳۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط حداقل ۳ روز در هفته علاوه بر کاهش وزن باعث تنظیم بهتر چرخه قاعدگی در زنان می شود. همچنین ورزش منظم باعث بهبود تخمک گذاری و کاهش سطح انسولین می شود. مکمل هایی نظیر ساشه اوازیتول نیز به این روند کمک کرده و باعث تقویت قوای باروری در زنان مبتلا به این سندرم می شود.

 

راه های درمان کیست تخمدان در زنان

 


 

توصیه، هشدار و عوارض مصرف ساشه اوازیتول:

  • در صورت حساسیت به میو اینوزیتول، فولیک اسید یا هر یک از اجزای اوازیتول از مصرف آن خودداری کنید.
  • در صورت بارداری و شیردهی قبل از مصرف این فرآورده با پزشک مشورت نمایید.
  • مصرف فرآورده های حاوی فولیک اسید با متوترکسات ممکن است در جذب این دارو تداخل ایجاد کند.
  • مصرف همزمان این محصول با داروهای ضد تشنج مانند فنی تویین، والپروات سدیم و یا کاربامازپین ممکن است غلظت سرمی این داروها را کاهش می دهد.
  • مصرف همزمان اوازیتول با سولفاسالازین ممکن است سبب کاهش توانایی بدن در جذب فولیک اسید شود.
  • اوازیتول را در دمای زیر ۲۵ درجه سانتی گراد، دور از نور و رطوبت نگهداری نمایید.
  • دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

 

مشخصات کلی
مقدارساشه: 30 عدد
سن مصرفبزرگسالان
کد بهداشتی2562201161284363
جنسیت مصرفبانوان
کشور سازندهایران
بارکد6269765400423
سایر توضیحاتبا طعم پرتقال

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب

محصول مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . لطفا ایمیل و شماره موبایل خود را وارد کنید تا زمانی که موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات