منو
سبد خرید شما

سافت ژل زینک و ویتامین سی دانا 30 عددی | تقویت سیستم ایمنی بدن

کپسول زینک و ویتامین ث دانا
کپسول زینک و ویتامین ث دانا
کپسول زینک و ویتامین ث دانا
-39 %
کپسول زینک و ویتامین ث دانا
کپسول زینک و ویتامین ث دانا
کپسول زینک و ویتامین ث دانا
سافت ژل زینک و ویتامین سی دانا 30 عددی | تقویت سیستم ایمنی بدن
  • موجودی: موجود
  • مدل: Daana Pharma Zinc + Vitamin C - 30 Softgels
  • تاریخ انقضای محصول: 2022/10
35,900 تومان
58,900 تومان
اشتراک گذاری در :

کپسول ژلاتینی زینک و ویتامین سی دانا Daana Pharma Zinc And Vitamin C مکملی برای تقویت سیستم ایمنی بدن از داروسازی دانا است. کپسول زینک و ویتامین ث دانا، حاوی دو ماده مهم و مورد نیاز بدن است. ویتامین سی یک ویتامین با خواص آنتی اکسیدانی است و عملکردهای فراوانی را در بدن ایفا می کند.

زینک نیز ماده معدنی است که دارای فواید زیادی برای بدن ماست. زینک و ویتامین سی دانا همچنین می تواند برای حفظ سلامت پوست، مو و ناخن نیز موثر باشد. ویتامین سی به تقویت و تولید و جذب بیشتر کلاژن در بدن می پردازد و زینک نیز از جمله ترکیبات مهم برای حفظ سلامت مو و ناخن است.

 

هر کپسول ژلاتینی زینک پلاس ویتامین سی دانا حاوی 300 میلی گرم ویتامین سی است که این میزان بیش از نیاز روزانه هر فرد به این ویتامین مهم است. زینک نیز در هر سافت ژل زینک پلاس ویتامین ث به میزان 10 میلی گرم وجود دارد که این مقدار نیز می تواند بخش عمده ای از نیاز روزانه بدن را به این ماده معدنی مهم تامین کند.

 

سایر مکمل های تقویت کننده سیستم ایمنی را مشاهده کنید.

 

کپسول زینک و ویتامین سی دانا

 


 

مشخصات کپسول زینک و ویتامین C دانا:

  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کمک به حفظ سلامت پوست، مو و ناخن
  • دارای خواص آنتی اکسیدانی
  • جلوگیری از ریزش مو
  • حاوی ۳۰۰ میلی گرم ویتامین ث در هر سافت ژل
  • پیشگیری از سرماخوردگی و کمک به بهبود سریع آن

 

 


 

نحوه مصرف کپسول ژلاتینی زینک پلاس ویتامین سی دانا:

روزانه یک کپسول همراه با آب یا طبق دستور پزشک میل فرمایید و جهت تقویت سیستم ایمنی بدن، دو عدد کپسول، همراه با یک لیوان آب یا طبق دستور پزشک مصرف فرمایید.

 

 


 

ترکیبات کپسول زینک و ویتامین ث دانا (در هر سافت ژل):

نام ترکیب

مقدار

Zinc

10 mg

Vitamin C

300 mg

 

 


 

ویتامین سی و فواید آن:

ویتامین C که به نام اسید ال اسکوربیک نیز شناخته می شود، یک ویتامین محلول در آب است که به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد، به برخی دیگر اضافه می شود و به عنوان یک مکمل غذایی در دسترس است. انسان برخلاف بسیاری از حیوانات قادر به سنتز ویتامین C به صورت درون زا نیست، بنابراین یک جزء ضروری رژیم غذایی است.

ویتامین C برای بیوسنتز کلاژن، ال-کارنیتین و انتقال دهنده های عصبی خاص مورد نیاز است. ویتامین C همچنین در متابولیسم پروتئین نقش دارد. کلاژن جزء ضروری بافت همبند است که نقش حیاتی در بهبود زخم دارد. ویتامین C همچنین یک آنتی اکسیدان فیزیولوژیکی مهم است و نشان داده شده است که آنتی اکسیدان های دیگر را در بدن بازسازی می کند، از جمله آلفا توکوفرول (ویتامین E). تحقیقات در حال انجام در حال بررسی این موضوع است که آیا ویتامین C با محدود کردن اثرات مخرب رادیکال‌های آزاد از طریق فعالیت آنتی‌اکسیدانی‌اش، ممکن است به پیشگیری یا به تاخیر انداختن پیشرفت برخی سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و سایر بیماری‌هایی که استرس اکسیداتیو در آنها نقشی دارد کمک کند.

ویتامین C علاوه بر عملکرد بیوسنتزی و آنتی اکسیدانی خود، نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی دارد و جذب آهن غیرهم، شکل آهن موجود در غذاهای گیاهی را بهبود می بخشد. دریافت ناکافی ویتامین C باعث ایجاد اسکوربوت می شود که با خستگی یا سستی، ضعف گسترده بافت همبند و شکنندگی مویرگ ها مشخص می شود.

 

فواید ویتامین سی در بدن

 

جذب روده ای ویتامین C توسط حداقل یک ناقل فعال وابسته به دوز خاص تنظیم می شود. سلول ها ویتامین C را از طریق یک پروتئین حمل و نقل خاص ثانویه جمع می کنند. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که ویتامین C اکسید شده یا اسید دهیدروآسکوربیک از طریق برخی از انتقال دهنده های گلوکز تسهیل شده وارد سلول ها می شود و سپس در داخل به اسید آسکوربیک کاهش می یابد. اهمیت فیزیولوژیکی جذب دهیدروآسکوربیک اسید و سهم آن در اقتصاد کلی ویتامین C ناشناخته است.

ویتامین C خوراکی غلظت‌هایی در بافت و پلاسما تولید می‌کند که بدن به شدت آن را کنترل می‌کند. تقریباً 70 تا 90 درصد ویتامین C با مصرف متوسط ​​30 تا 180 میلی گرم در روز جذب می شود. با این حال، در دوزهای بالاتر از 1 گرم در روز، جذب به کمتر از 50٪ کاهش می یابد و اسید اسکوربیک غیر متابولیزه شده جذب شده از طریق ادرار دفع می شود. نتایج مطالعات فارماکوکینتیک نشان می دهد که دوزهای خوراکی 1.25 گرم در روز اسید اسکوربیک میانگین حداکثر غلظت ویتامین C پلاسما 135 میکرومول در لیتر را تولید می کند که حدود دو برابر بیشتر از مصرف روزانه 200 تا 300 میلی گرم اسید اسکوربیک از ویتامین C است. -غذاهای غنی. مدل‌سازی فارماکوکینتیک پیش‌بینی می‌کند که حتی دوزهای بالای 3 گرم اسید اسکوربیک که هر 4 ساعت مصرف می‌شود، حداکثر غلظت پلاسمایی را تنها 220 میکرومول در لیتر تولید می‌کند.


محتوای کل ویتامین C بدن از 300 میلی گرم (در نزدیکی اسکوربوت) تا حدود 2 گرم است. سطوح بالای ویتامین C (غلظت میلی مولار) در سلول ها و بافت ها حفظ می شود و در لکوسیت ها (گلبول های سفید خون)، چشم ها، غدد فوق کلیوی، غده هیپوفیز و مغز بالاترین میزان است. سطوح نسبتاً کم ویتامین C (غلظت میکرومولار) در مایعات خارج سلولی مانند پلاسما، گلبول های قرمز و بزاق یافت می شود.

 

 

مصرف های توصیه شده:

توصیه‌های دریافتی برای ویتامین C و سایر مواد مغذی در دریافت‌های مرجع غذایی (DRIs) که توسط هیئت غذا و تغذیه (FNB) در مؤسسه پزشکی (IOM) آکادمی‌های ملی (آکادمی ملی علوم سابق) ارائه شده است [8] . DRI اصطلاح کلی برای مجموعه ای از مقادیر مرجع است که برای برنامه ریزی و ارزیابی دریافت مواد مغذی افراد سالم استفاده می شود. این مقادیر که بر اساس سن و جنسیت متفاوت است [8]، عبارتند از:

  • مقدار توصیه شده رژیم غذایی (RDA): متوسط ​​سطح مصرف روزانه کافی برای برآوردن نیازهای مواد مغذی تقریباً همه افراد سالم (97-98%). اغلب برای برنامه ریزی رژیم های غذایی مناسب برای افراد استفاده می شود.
  • مصرف کافی (AI): مصرف در این سطح برای اطمینان از کفایت تغذیه در نظر گرفته می شود. زمانی که شواهد برای ایجاد RDA کافی نیست، ایجاد می شود.
  • برآورد میانگین نیاز (EAR): متوسط ​​سطح روزانه مصرف تخمین زده شده برای برآورده شدن نیازهای 50 درصد افراد سالم. معمولاً برای ارزیابی دریافت مواد مغذی گروه‌هایی از مردم و برنامه‌ریزی رژیم‌های غذایی مناسب برای آنها استفاده می‌شود. همچنین می تواند برای ارزیابی میزان مصرف مواد مغذی افراد مورد استفاده قرار گیرد.
  • سطح بالای مصرف قابل تحمل (UL): حداکثر مصرف روزانه بعید است که اثرات نامطلوبی برای سلامتی ایجاد کند.

 

جدول 1 RDA های فعلی ویتامین C را فهرست می کند. RDA برای ویتامین C بر اساس عملکردهای فیزیولوژیکی و آنتی اکسیدانی شناخته شده آن در گلبول های سفید است و بسیار بالاتر از مقدار مورد نیاز برای محافظت در برابر کمبود است. برای نوزادان از بدو تولد تا 12 ماهگی، FNB یک هوش مصنوعی برای ویتامین C ایجاد کرد که معادل میانگین دریافت ویتامین C در نوزادان سالم و شیر مادر است.

 

Age

Male

Female

Pregnancy

Lactation

0–6 months

40 mg*

40 mg*

  

7–12 months

50 mg*

50 mg*

  

1–3 years

15 mg

15 mg

  

4–8 years

25 mg

25 mg

  

9–13 years

45 mg

45 mg

  

14–18 years

75 mg

65 mg

80 mg

115 mg

19+ years

90 mg

75 mg

85 mg

120 mg

Smokers

افراد سیگاری به 35 میلی گرم ویتامین سی بیشتر از مقادیر بالا نیاز دارند

 

 

چقدر در روز ویتامین سی باید مصرف کنیم

 

منابع ویتامین C:

میوه ها و سبزیجات بهترین منابع ویتامین C هستند (جدول 2 را ببینید). مرکبات، گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی و پرتقال سهم عمده ای از ویتامین C در رژیم غذایی آمریکایی دارند. سایر منابع غذایی خوب شامل فلفل قرمز و سبز، کیوی، کلم بروکلی، توت فرنگی، کلم بروکسل و طالبی است (جدول 2 را ببینید.

اگرچه ویتامین C به طور طبیعی در غلات وجود ندارد، اما به برخی از غلات صبحانه غنی شده اضافه می شود. محتوای ویتامین C غذا ممکن است با نگهداری طولانی مدت و با پختن کاهش یابد زیرا اسید اسکوربیک محلول در آب است و در اثر حرارت از بین می رود. بخارپز کردن یا مایکروویو ممکن است تلفات پخت و پز را کاهش دهد. خوشبختانه، بسیاری از بهترین منابع غذایی ویتامین C، مانند میوه ها و سبزیجات، معمولا به صورت خام مصرف می شوند. مصرف پنج وعده میوه و سبزیجات متنوع در روز می تواند بیش از 200 میلی گرم ویتامین C را تامین کند.

 

مواد حاوی ویتامین سی

 

زینک یا روی و فواید آن:

روی یک عنصر کمیاب ضروری در بدن انسان است، جایی که با غلظت بالایی در گلبول های قرمز خون به عنوان بخشی ضروری از آنزیم کربنیک انیدراز یافت می شود، که باعث تحریک بسیاری از واکنش های مربوط به متابولیسم دی اکسید کربن می شود. روی موجود در لوزالمعده ممکن است به ذخیره انسولین کمک کند. روی جزء برخی از آنزیم هایی است که پروتئین را در دستگاه گوارش هضم می کند. کمبود روی در درختان آجیل دار و میوه دار باعث بروز بیماری هایی مانند رُزت اسپند، برگ کوچک و برگ خالدار می شود. روی در هموسیکوتیپسین خون حلزون ها برای انتقال اکسیژن به روشی مشابه آهن موجود در هموگلوبین خون انسان عمل می کند.

روی، یک ماده مغذی که در سراسر بدن شما یافت می شود، به عملکرد سیستم ایمنی و متابولیسم شما کمک می کند. روی همچنین برای بهبود زخم و حس چشایی و بویایی شما مهم است.  با یک رژیم غذایی متنوع، بدن شما معمولا روی کافی دریافت می کند. منابع غذایی روی شامل مرغ، گوشت قرمز و غلات صبحانه غنی شده است.  مردم از روی خوراکی برای کمک به درمان سرماخوردگی استفاده می کنند، اما می تواند اثربخشی برخی داروها را کاهش داده و عوارض جانبی ایجاد کند.  مقدار توصیه شده روزانه روی برای زنان 8 میلی گرم و برای مردان بالغ 11 میلی گرم است.

 

فواید زینک در بدن

 

تحقیقات روی زینک خوراکی برای شرایط خاص نشان می دهد:

کمبود روی:

به نظر می رسد افرادی که سطوح پایین روی دارند بیشترین بهره را از مکمل های روی می برند. این نوع کمبود در ایالات متحده رایج نیست.

 

سرماخوردگی:

شواهد حاکی از آن است که اگر قرص یا شربت روی ظرف 24 ساعت پس از شروع علائم سرماخوردگی مصرف شود، این مکمل می تواند به کوتاه کردن طول سرماخوردگی کمک کند. با این حال، استفاده از روی داخل بینی با از دست دادن حس بویایی در برخی موارد طولانی مدت یا دائمی مرتبط است.

 

التیام زخم:

افراد مبتلا به زخم های پوستی و سطوح پایین روی ممکن است از مکمل های خوراکی روی بهره مند شوند.

 

اسهال مکمل‌های خوراکی:

روی می‌توانند علائم اسهال را در کودکان مبتلا به سطوح پایین روی، مانند سوء تغذیه، کاهش دهد. شواهد کافی برای توصیه استفاده از روی خوراکی برای کودکان مبتلا به اسهال که رژیم غذایی سالم و متنوعی دارند وجود ندارد.

 

دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن:

تحقیقات نشان می دهد که روی خوراکی ممکن است پیشرفت این بیماری چشمی را کاهش دهد.

 

روی که به صورت موضعی استفاده می شود به عنوان اکسید روی شناخته می شود. کرم، پماد یا خمیر اکسید روی برای جلوگیری از بیماری هایی مانند راش پوشک و آفتاب سوختگی روی پوست استفاده می شود.

 

 

تداخلات دارویی با زینک:

آنتی بیوتیک ها:

استفاده از روی خوراکی در حین مصرف آنتی‌بیوتیک‌های کینولون یا تتراسایکلین می‌تواند در توانایی آن‌ها برای مبارزه با باکتری‌ها اختلال ایجاد کند. مصرف آنتی بیوتیک دو ساعت قبل یا چهار تا شش ساعت بعد از مصرف روی می تواند این اثر را به حداقل برساند.

پنی‌سیلامین:

استفاده از روی خوراکی همراه با داروی آرتریت روماتوئید پنی‌سیلامین (Cuprimine، Depen) می‌تواند توانایی دارو در کاهش علائم آرتریت را کاهش دهد. مصرف روی حداقل دو ساعت قبل یا بعد از مصرف دارو ممکن است این اثر را به حداقل برساند.

دیورتیک های تیازیدی:

این داروهای فشار خون میزان روی از دست رفته در ادرار را افزایش می دهند.

 

فواید زینک یا روی در بدن

 


 

توصیه، هشدار و عوارض مصرف ویتامین سی و زینک:

  • این فرآورده یک مکمل تغذیه ای بوده و جهت پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری نمی باشد.
  • در بارداری و شیر دهی طبق نظر پزشک مصرف شود.
  • در افرادی با نارسایی کلیه با کلیرانس کمتر از 30 و کراتین سرمی بیش از 2 با احتیاط مصرف شود.
  • در افرادی که آهن مصرف می کنند و افراد مبتلا به تالاسمی- آنمی سیدروبلاستیک- آنمی داسی شکل و کمبود GPD 6 و هماکرومانوز در صورت مصرف دوزهای بالاتی ویتامین ث دچار مشکل می شوند.
  • در صورت حساسیت به زینک و ویتامین ث و سایر ترکیبات و اجزای کپسول.
  • ویتامین ث با آهن های غیر هم، تداخل دارد و اثر محافظتی سلنیوم را کاهش می دهد. زینک باعث کاهش جذب مس و آهن در بدن می شود.
  • عوارض گوارشی نظیر تهوع- کرامپ- اسهال و نفخ، طعم فلزی و خواب آلودگی- در موارد بسیار نادر هایپر اگزالوری و افزایش گلوکز سرم به علت وجود ویتامین ث
  • در دمای زیر 25 درجه سانتی گراد، در جای خشک و خنک نگهداری شود و از یخ زدگی جلوگیری شود.
  • دور از دسترس کودکان نگهدای شود.

 

مشخصات کلی
مقدارکپسول ژلاتینی: 30 عدد
جنسیت مصرفعمومی
کشور سازندهایران

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب

محصول مورد نظر در حال حاضر موجود نیست . لطفا ایمیل خود را وارد کنید تا زمانی که موجود شد به شما اطلاع داده شود

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات